Jeg er autoriseret Body SDS behandler. Jeg blev uddannet hos Body sds i 2010, efter jeg i en årerække, havde haft en omtumlet tilværelse. En augustdag i 2003 blev en skillelinje i mit liv. Jeg holdt for rødt lys i morgentrafikken, og sad lidt i mine egne tanker. Jeg nåede faktisk ikke at opdage noget, før mit liv var ændret for altid. En bil bragede ind i mig. Det blev starten på en lang rejse rundt i alle afkroge af mig selv, for at finde – ikke tilbage til mig selv, men for at finde en ny, og det skulle vise sig, bedre udgave af mig selv.

Jeg havde hovedpine, så hatten var ved at flyve af. Jeg mistede korttidshukommelsen, så hver dag var en fest af nye informationer. Jeg var svimmel og træt som et helt alderdomshjem. Faktisk følte jeg mig pludselig, som en på hundrede år.

På det tidspunkt var jeg folkeskolelærer og jeg var mægtig glad for det, men det blev min tur rundt i behandlingssystemet, både det traditionelle og det alternative, der viste mig hjem. Jeg har altid synes, at det var spændende at arbejde med mennesker. Først var det børnene i skolen, men der hvor jeg rigtigt fandt min hylde var, da jeg gik i mine egne fodspor og uddannede mig til kropsterapeut.

I 2003 havde jeg to små dejlige drenge og en dejlig mand. Det har jeg heldigvis stadigvæk, men mine udfordringer og min stædige kamp tilbage, har selvfølgelig også præget deres liv. Jeg håber, at det i sidste ende har givet dem styrke og indsigter, så de ikke behøver, at skulle ud i alle de afkroge jeg har været i, når de møder udfordringer i deres liv.

Jeg håber, at jeg med mine erfaringer kan inspirere og motivere andre, der er havnet i en lignende situation, så de ikke bliver stående i blindgyden.

Mit arbejde er ikke ”et arbejde” for mig. Det er min hobby, min fritidsinteresse, eller med et lidt popsmart ord – min passion.


Jeg er uddannet:

Kropsterapeut ved Body-sds (2010)

Reiki Healer (2023)

Kostvejleder ved Lene Hansson (2014)

Leading Energy & Essens Practitioner (2012)

Konfliktmægler (2008)

Folkeskolelærer (1996)


Mig og min backing group :)