Wellness for krop og sjæl. Efter en skulderoperation uden genoptræning, blev min arm lam. Tilfældig kontakt med Christina, fik "gang" i min arm igen. Læste "Mit indre rum - samtaler med kroppen" af Ole Kåre Føli, som har skrevet en fantastisk humoristisk og faglig bog, om hans fars opfindelse af "at skille knoglerne i kroppen ad og rense dem" som man skiller vandrør fra hinanden og renser dem for rust. Siden har jeg jævnligt fået behandlinger hos Christina Steiner, hvilket efterfølgende giver stor velvære. Christina har en holistisk tilgang til både krop og sjæl. Læs ovennævnte bog og jeg er sikker på at du hurtigst muligt bestiller tid hos Christina.

Poul Johannesen Jeg har fået Body-sds behandling hos Christina i ca. 5 år on/off med forskellige problematikker. Hun er rigtig dygtig til at fjerne mine hovedpiner og lindre min ryg! Og det virker i lang tid, så man ikke behøver at komme så ofte. Dernæst har det er en stor terapeutisk virkning, at snakke med hende under behandlingerne, så man altid går glad fra hende. Hun har også en enorm viden om sygdomme, kost og krop, og hun giver gerne gode råd uden at være “hellig”. Christina er en yderst professionel og dygtig behandler, men også et oprigtigt rart menneske, som man hurtigt bliver glad for! 

Mvh Pernille HugeAltid super effektiv behandling.
Jeg har modtagetBody-sds behandlinger mod migræne og spændinger i min krop. Effekten har været til at mærke og jeg har altid haft en markant forbedring senest dagen efter.

Katrine Andersen
Christina er min guru og fixer - er udfordret med nakkespændinger og hovedpine og jeg er som født på ny efter hver behandling.

Marianne Carthberg
Christina holder ganske enkelt mit gamle kadaver i live❤️, så derfor kalder jeg hende min mirakelmager❤️, og jeg kan SLET IKKE undvære hende.
Benthe LarsenJeg lider af en øjensygdom, som dagligt giver mig spændingshovedpine. Christinas behandling hjælper mig så meget, at jeg er fri for hovedpine i hverdagen.

 Maja Seneca JørgensenJeg er kommet hos Christina af flere omgange. Jeg startede hos hende tilbage i 2009, hvor jeg havde min første spontane abort. Min krop var i krise, men efter Christinas behandlinger kom jeg hurtigt ovenpå igen både fysisk og psykisk og jeg blev hurtigt gravid igen. Jeg har i dag 2 fantastiske guldklumper, men desværre også en del uforklarlige spontane aborter i rygsækken. Men hver gang
jeg har stået der, har Christina stået klar og har hjulpet mig både fysisk og psykisk. Jeg tror ikke, jeg var kommet så hurtigt oven på igen, hvis det ikke havde været for Christina og hendes behandlinger.

December 2017 blev en skillelinje i mit liv. Jeg blev påkørt fra siden af i min bil. Jeg husker ikke meget fra minutterne efter den modkørende bilist rammer mig. Jeg havde fået en hjernerystelse og piskesmæld. Jeg ringede samme dag til Christina og fik en tid. De første måneder kom jeg hos Christina 1 gang om ugen, for overhovedet at kunne stå på benene pga. smerter. Jeg kunne ingen ting, min krop og mit hoved gjorde ondt 24-7, jeg kunne ikke tumle med mine børn, jeg kunne ikke huske, hvad jeg sagde ja til
om morgenen, havde jeg glemt inden frokost, jeg kunne ikke selv handle ind og deltagelse i sociale arrangementer var umuligt, for jeg kunne ikke holde støjen ud. Jeg er desværre ikke 100% ovenpå endnu. Men jeg kommer hos Christina hver 14. dag, hvilket er med til, at jeg næsten kan være smertefri, hvis jeg samtidig husker at passe på mig selv og ikke have for mange aftaler i kalenderen.

Jeg ved ikke, hvor jeg ville ha været i dag, hvis jeg ikke havde kendt Christina. Jeg kan kun give Christina mine bedste anbefalinger.
Mette Aagaard